Hbvl artikel: Tuning club Dream Creations vanavond te zien in 'Ja Jan'

OVERPELT - Het begon allemaal op een doodgewone zondag deze zomer. De leden van de Noord-Limburgse tuningclub Dream Creations trokken naar Germanized Car Fest in Hechtel. Een gezellige uitstap naar een tuningtreffen, iets wat we wel vaker doen tijdens de zomermaanden.

Nietsvermoedend beleefden we plezier met heel de club. Plots stopte er een busje van de VRT met een cameraploeg en Jan Van Looveren erin. Voor we het goed en wel beseften, waren we met hen aan de praat geraakt. Het bleek dat ze opnames aan het maken waren voor het nieuwe tv-programma dat de naam 'Ja Jan' zou krijgen. Jan moest 60 dagen lang op alle vragen die ze hem stelden 'ja' antwoorden.

Onze voorzitter Roy stelde hem daarop de vraag of hij het zag zitten om samen met ons een auto te tunen en dan met ons mee naar een tuningtreffen te gaan. Na enkele telefoons en mails heen en weer was de grote dag aangebroken. We spraken af bij Stema Car Costums waar we met de auto aan de slag gingen. Op twee dagen was de klus dan ook geklaard.

Op maandag 26 januari 2015 kan je het avontuur van de tuningclub met Jan Van Looveren bekijken op Eén om 20.35u.