Het goede doel

 

Dream Creations steunt goede doelen

De Overpeltse tuningclub Dream Creations, die het jaarlijkse tuningevenement Show your Dream organiseert in het centrum van Overpelt, hebben twee cheques uitgedeeld aan evenveel goede doelen

Dit jaar werd er gekozen voor de Mediclowns en het Rode Kkruis Neerpelt-Overpelt. Zij kregen elk een cheque ter waarde van 1.452,50 euro ter ondersteuning van hun organisatie. De Mediclowns zijn vooral actief in het Mariaziekenhuis van Overpelt. Zij vrolijken de zieke kindjes op die in het ziekenhuis verblijven. De overhandiging vond plaats in de Flashback in Lommel op 28 juli.

 

Autoliefhebbers steunen Sint-Oda

De Overpeltse Tuningclub Dream Creations organiseert hun jaarlijk tuningevent “Show Your Dream” in het centrum van Overpelt. De opbrengsten van dit evenement worden dan aan een goed doel in Overpelt geschonken.

Het is voor ons van groot belang om als jonge groep iets ‘goeds’ te kunnen doen voor de medemens” vertelt Roy Gabriels voorzitter van de club. Op de 6de editie van Show Your Dream die in mei dit jaar doorging, kwamen maar liefst meer dan 1.050 wagens en 8.000 bezoekers op af. “Vorig jaar kozen we voor de MS-revalidatieklinkiek en dit jaar ging onze keuze uit naar Zorg- en dienstencentrum Sint-Oda uit overpelt” besluit Lotte Schevernels. Zij werden gesteund met spel-, speel-, en ergomateriaal ter waarde van 2.500 euro. Deze materialen werden in samenspraak met de directie van Sint-Oda gekozen. Door deze gift heeft elke leefgroep iets extra’s voor de bewoners. "We zijn trots dat wij dit kunnen doen en kijken al uit naar ons volgende goede doel", vertelt Lotte Schevernels bestuurslid van Tuningclub Dream Creations. Het tuningevenement krijgt een vervolg op 15 mei 2016.

 

Tuningclub Dream Creations Schenkt revalidatiemateriaal aan MS-campus

De initiatiefnemers van het tuningevent 'Show Your Dream', dat begin juni    plaatsvond, kunnen terugblikken op een puike organisatie. Tuningclub Dream Creations kreeg het toen voor mekaar om bijna 800 auto's in het dorpscentrum te parkeren. Het evenement dat gratis was voor bezoekers, leverde toch enige winst op. Die ging in de vorm van revalidatiemateriaal naar het Revalidatie & MS-centrum. Met vijf mooie auto's kwamen ze het cadeau afleveren. Roy Gabriels van de Cream Creations: "Omdat wij zelf ook wel eens geconfronteerd worden met revalidatie in onze vrienden- en kennissenkring zal dit wel op zijn plaats zijn." De dienst vrije tijd van de MS-campus nam het geschenk in ontvangst. "Het is een verrassing dit te krijgen van een groep jonge mensen, maar wij kunnen het goed gebruiken", weet Veronik Truyens, diensthoofd paramedisch departement.

 

13923476_1411446135537249_378239794763625188_o