History

Tuningclub Dream Creations is een club uit Belgisch Limburg, meer bepaald uit Overpelt en omstreken.

De opstart van de club is heel spontaan ter sprake gekomen. Zo kreeg onze voorzitter Roy Gabriels in 2006 een idee op een tuningevent:”Waarom maken we van onze vriendengroep geen echte club? Een club die bekend staat om vriendschap en respect”.

Zo rijden we elk weekend naar een tuningevent binnen en buiten België. Dit voor een gezellige dag onder vrienden, maar natuurlijk ook om onze eigen wagens en club te tonen aan de buitenwereld.

Iedereen was super enthousiast over het idee! Onmiddellijk begon de zoektocht naar een naam die klasse en respect uitstraalt. Weken en weken zijn voorbij gevlogen voordat we met onze vriendengroep een degelijke naam vonden die bij ons idee pasten.  De keuze is gevallen op Dream Creations. Volg je dromen, creëer dromen, creëer je droomwagen! Alles is haalbaar, als je het zelf wilt!

In 2010 begon bij onze club het idee te waaien om een evenement op poten te zetten. Een evenement voor en door autofanaten. Het zou een dag moeten worden waar iedereen elkaar respecteert en waardeert.

Dit jaarlijks evenement gaat door het leven onder de naam Show Your Dream, afgekort naar SYD. Dit evenement brengt jaarlijks meer als 750 wagens bij elkaar in het centrum van Overpelt. De volledige opbrengt gaat elk jaar opnieuw naar een goed doel!

 

Weet dat Tuning gaat om het personaliseren van je wagen en niet om hard rijden en luide muziek. Het verschil tussen mensen die aandacht zoeken en tuners is echt immens groot. Aandachtzoekers willen aandacht en zullen daar alles voor doen. Wij vallen op, door onze blinkende wagens, dikke velgen en perfecte stance!